mosque__img mosque__img

سفره ایرانی

کل رکورد ها : 123
طبع‌شناسی غذاها، راز سفره‌های رنگارنگ ایرانی استان

مواد مختلفی که به عنوان همراه غذا سر سفره‌های ایرانی وجود دارد، تنها برای زینت نیست، بلکه نظریه‌ای کهن درباره طبع‌شناسی غذاها آن را پشتیبانی می‌کند.

فسنجان، خورشتی که با طعم‌های گوناگون پخته می‌شود

فسنجان یکی از غذاهای ایرانی است که با طعم‌های متفاوت طبخ می‌شود.

کشک بادمجان، آسان و سالم و خوشمزه

کشک بادمجان با مواد اولیه‌ای ساده و سالم تهیه می‌شود. به همین خاطر کسانی که به دنبال غذاهای سالم هستند باید آن را امتحان کنند.

کوکوسبزی، ساده، خوشمزه و سالم

کوکوسبزی یکی از انواع کوکوهای ایرانی است که دستور پختی آسان و سریع دارد.

ترشی‌های ایرانی، حاضران همیشگی سفره‌های ایرانی

ترشی‌های ایرانی نه تنها طعم غذاها را کامل می‌کند، بلکه زینت‌بخش سفره نیز به شمار می‌رود.

ته‌دیگ، اوج هنر یک آشپز ایرانی

ته‌دیگ غذا نیست ولی ایرانی‌ها بسیار آن را دوست دارند.

بازدید از ایران بدون امتحان کردن آش رشته کامل نیست!

اگر به ایران می‌آیید، امتحان کردن آش رشته را هم در برنامه سفر خود بگنجانید، وگرنه سفر شما کامل نخواهد بود!

کباب ترش، پیشنهادی خاص برای کسانی که به شمال ایران سفر می‌کنند

کباب‌های ایرانی در جهان معروفند، ولی از میان آن‌ها طعم کباب ترش ویژه و منحصر به فرد است.

قهوه یزدی، یک نوشیدنی که به آیین‌های یزد هم راه یافته است

یزدی‌ها شیوه‌ای خاص در طبخ و تهیه قهوه دارند، شیوه‌ای که به «قهوه یزدی» معروف است.

ش ی د س چ پ ج

سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی یکی از سازمان‌های وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که در سال 1374 ه.ش (1995 میلادی) تأسیس شده است.[بیشتر]

متن خود را وارد کرده و Enter را فشار دهید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله کلمات:

تغییر ارتفاع خط:

نوع ماوس را تغییر دهید: