mosque__img mosque__img

سفره ایرانی

کل رکورد ها : 123
باقالی‌پلو، پلوی خوشمزه ایرانی که با گوشت میل می‌شود

باقالی‌پلو یک غذای مجلسی است که خصوصا در مناسبت‌هایی همچون عید نوروز طبخ می‌شود.

غذاهای جنوب ایران و طعم مخصوص آن

استفاده از مواد اولیه دریایی، سبزی‌های مخصوص و ادویه‌های تند و معطر، ویژگی مشترک بیشتر غذاهای جنوب ایران است.

سوپ جو و دستور پخت آسان آن

سوپ جو یک پیش‌غذای محبوب ایرانی است که به عنوان میان‌وعده نیز صرف می‌شود.

غذاهای ایرانی و ویژگی‌های آن؛ راز سفره‌های رنگارنگ ایرانی چیست؟

غذاهای ایرانی بسیار متنوع هستند، ولی به طور کلی می‌توان چند ویژگی را به عنوان خصوصیت‌های مشترک آن‌ها عنوان کرد.

قلیه ماهی؛ طعمی تند و ترش از جنوب ایران

قلیه ماهی یکی از معروف‌ترین غذاهای دریایی ایران است که دستور پخت ویژه و طعمی خاص و منحصر به فرد دارد.

کوفته سیرابی، غذای محلی ایلام

کوفته سیرابی یکی از انواع کوفته‌های ایرانی است که آن را با استفاده از سیرابی و شیردان طبخ می‌کنند.

چکدرمه، طعمی اصیل از دل فرهنگ ترکمن

چکدرمه غذای لذیذی است که گوشت و برنج مواد اصلی آن محسوب می‌شوند.

طبع‌شناسی غذاها، راز سفره‌های رنگارنگ ایرانی استان

مواد مختلفی که به عنوان همراه غذا سرِ سفره‌های ایرانی وجود دارد، تنها برای زینت نیست، بلکه نظریه‌ای کهن درباره طبع‌شناسی غذاها آن را پشتیبانی می‌کند.

فسنجان، خورشتی که با طعم‌های گوناگون پخته می‌شود

فسنجان یکی از غذاهای ایرانی است که با طعم‌های متفاوت طبخ می‌شود.

متن خود را وارد کرده و Enter را فشار دهید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله کلمات:

تغییر ارتفاع خط:

نوع ماوس را تغییر دهید: